گوشت قلقلی عسلی



مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
گوشت چرخ‌کرده ۹۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
سس کچاپ۳/۴ پیمانه
عسل۱/۲ پیمانه
سویا سس ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
.
تخم مرغ و شیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
سپس پودر سوخاری،پیاز رنده شده،نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گوشت چرخ کرده را نیز به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید، سپس از مایه به اندازه گردو بردارید و در روغن تفت دهید.
سیر رنده شده را در تابه ای به همراه روغن مخصوص سرخ کردنی بهار  تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سپس سس کچاپ، عسل و سس سویا را اضافه کنید و بگذارید کمی روی حرارت مخلوط شوند، سپس گوشت ها را درون این سس قرار دهید تا سس غلیظ شود.

گوشت قلقلی عسلی شما آماده سرو است.



Comments

Popular posts from this blog

چگونگی تهیه و پخت لومپیا